Mobi-Clean: uw ontstoppingsdienst in Harelbeke

Een ontstoppingsprobleem in uw badkamer of keuken? Mobi-Clean is de ontstoppingsdienst die u zoekt! Wij bieden een snelle service in West-Vlaanderen en dat aan een scherpe prijs. Mobi-Clean is 24/7 beschikbaar voor ieder rioolprobleem dat u mogelijk kan hebben.

Neem contact op en maak een afspraak.

Ontstopper in Ardooie

Waarom kiezen voor Mobi-Clean

24/7 beschikbaar

verschillende diensten waaronder ontstoppingen en reinigingswerken

Snelle service

Scherpe prijs

Professioneel

Hoge klanttevredenheid

20 jaar ervaring

Wat veroorzaakt verstoppingen in
uw riolering?

Als u een verstopping opmerkt in de afvoerbuis van uw toilet kan dat veroorzaakt zijn door afval, urinesteen of kalkaanslag. Het afval dat terecht kan komen in uw toilet bestaat meestal uit zaken die er niet in horen, zoals vochtige doekjes, toiletblokjes of speelgoed. Er kan ook een verstopping ontstaan door urinesteen. De kalkaanslag kan een vernauwing veroorzaken in de buis waardoor het water niet goed meer door kan.

 

Een verstopping in de afvoerbuis van uw keuken is meestal ontstaan door etensresten die blijven vastzitten in de buis, daarnaast kunnen zeepresten en kalkaanslag problemen veroorzaken. Ook in de afvoerbuis in uw badkamer kan er een verstopping plaatsvinden. Meestal zijn het dan haren in de buis of zeepresten die de doorstroom van water tegenhouden.

Welke diensten biedt Mobi-Clean aan?

Rioolproblemen

U kunt bij Mobi-Clean terecht voor verschillende rioolproblemen. Met 20 jaar ervaring heeft Koen Vanfleteren al talloze huishoudens en bedrijven uit de nood geholpen. Wat de oorzaak ook is, Koen kan het oplossen. Bij Mobi-Clean gaat het niet alleen over het ontstoppen van uw riolering. Het is namelijk ook een reinigingsdienst waar u beroep op kan doen voor uw regenput, pompput, kelder, zwembad en nog veel meer. Moet er iets gereinigd en ontsmet worden in Harelbeke? Neem dan contact op met Mobi-Clean.

Camera-inspectie

Vraag u zich af hoe Mobi-Clean te werk gaat? Via camera-inspectie stelt het vakkundig personeel het probleem en de oorzaak vast. Daarna kunt u op Mobi-Clean rekenen voor een oplossing en nog extra advies.

Legen en reinigen

Wilt u uw septische, bio- of vetput legen en reinigen in Harelbeke, dan kunt u hiervoor ook aankloppen bij Mobi-Clean. Met de 20 jaar ervaring van het professionele personeel komt Mobi-Clean de putten leegmaken of ruimen. Alles wordt voor u geregeld en de juiste attesten worden afgeleverd, mocht dat nodig zijn. De ruimdienst is 24/7 beschikbaar, net zoals de andere diensten die Mobi-Clean aanbiedt.

Topservice

Mobi-Clean gaat vakkundig te werk, biedt een snelle service aan een scherpe prijs zodat u zeker tevreden bent. Een tevreden klant is namelijk het allerbelangrijkste voor Mobi-Clean.

Voor welke problemen kan ik terecht bij Mobi-Clean?

Hover om alle opties te bekijken

U kunt voor volgende problemen terecht bij Mobi-Clean:

Ontstoppen van: afvoer, bad, doucheputje, gootsteen, regenpijp, riool, wasbak, wc, vaatwasser, droger
Rioolbeheer
Rioolinspectie
Rioollucht verhelpen
Rioolvliegjes bestrijden
Rioolreiniging
Riolering aanleggen
Riool reparatie
Rioolprobleem onbekend
Riolering vervangen
Riolering vernieuwen
Septische put ledigen
Beerput ledigen

Hoe gaat Mobi-Clean te werk?

Merkt u een rioolprobleem op in uw woning of bedrijf in Harelbeke, dan is de eerste stap contact opnemen met een ontstoppingsdienst zoals Mobi-Clean. Na het maken van een afspraak komt een expert langs om het probleem onderhanden te nemen. Mocht het rioolprobleem niet meteen duidelijk zijn, dan stelt Mobi-Clean de oorzaak vast aan de hand van camera-inspectie. Nadat het rioolprobleem is opgelost, biedt Mobi-Clean ook professioneel advies om dergelijke situaties te voorkomen.

Mobi Clean | Ontstoppingsdienst | Ruimdienst
Mobi Clean | Ontstoppingsdienst | Ruimdienst

Waar is Mobi-Clean actief?

Mobi-Clean is niet alleen uw ontstoppingsdienst in Harelbeke, maar is ook in de rest van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen actief. Aarzel dus niet om ons te contacteren bij problemen in deze provincies.

Mobi Clean | Ontstoppingsdienst | Ruimdienst

Hoe bepaalt Mobi-Clean de prijs?

Mobi-Clean is een ontstoppingsdienst die zijn diensten aanbiedt aan een scherpe prijs. Dankzij de 20 jaar ervaring van Koen Vanfleteren kan Mobi-Clean een professionele en vakkundige service garanderen die 24/7 beschikbaar is.  

 

De prijs voor de dienstverleningen van Mobi-Clean wordt opgemeten aan de hand van enkele zaken.

 

 • Welke rioolprobleem heeft u in uw woning of bedrijf?
 • Welke overlast ervaart u ervan?
 • Is een camera-inspectie noodzakelijk?
 • Wat voor materiaal wordt er gebruikt?
 • Is het een reparatie, renovatie of vernieuwing van buizen?
 • Zijn er meerdere experts nodig?
 • Hoelang werd er aan een oplossing gewerkt?

Company

24/7 beschikbaar
Verschillende diensten waaronder  
 • Ontstoppingen en reinigingswerken
 • Snelle service
 • Scherpe prijs
 • Professioneel
 • Hoge klantentevredenheid
 • 20 jaar ervaring
   

Copyright reserved by Mobi-Clean